Jdi na obsah Jdi na menu
 


... chemtrails ... k zamyšlení !? ...

16. 5. 2019

 A pravda je venku! Ředitel CIA na konferenci Council on Foreign Relations přiznal existenci programu chemtrails na rozprašování chemických látek v atmosféře nad celou planetou v rámci globálního geoinženýrství a boje proti globálnímu oteplování! Už se vám nikdo smát nebude, chemtrails nejsou žádný hoax, nyní je to oficiální projekt globalistů! Jenom nad územím USA to stojí ročně prý 10 miliard dolarů! A šéf CIA mluvil i o tom, že některé země to postihne a budou protestovat!

Procesy se neuvěřitelným způsobem urychlují a na povrch se dostávají informace, které by dříve byly naprosto nemyslitelné. Americký server Infowars dnes publikoval materiál, který je starý už 3 roky a byl natočen americkou televizní stanicí C-Span, ale záznam se dostává na veřejnost až nyní formou uniklého záznamu, který vlastně vůbec uniklým záznamem není. Pouze se o něm nevědělo, nemluvilo, nikdo si ho nevšiml a hlavně nikdo o něm neinformoval. Záznam totiž zachycuje to, o čem jsem už několikrát hovořil na Svobodném vysílači CS v souvislosti s chemtrails. Nyní je to oficiálně, od této chvíle je to potvrzená technologie a podložená dokonce tvrdými čísly. Takže, k čemu došlo?

John Brennan, bývalý šéf CIA.

Dne 29. června 2016 se tehdejší ředitel Ústřední zpravodajské služby CIA John Brennan zúčastnil bezpečnostní konference amerického think-tanku Council on Foreign Relations a v závěru svého projevu odhalil to, o čem se do té doby mluvilo jen jako o sprostých konspiracích proruských webů a výplodech chorých mozků různých alarmistů. Ředitel CIA John Brennan totiž překvapeným účastníkům konference CFR přiznal existenci programu Stratospheric Aerosol Injection (SAI), tedy programu na injektáž chemických a částicových aerosolů do stratosféry s cílem odrážet zpátky do vesmíru sluneční záření, konkrétně tepelnou složku v podobě IR záření na podobném principu, jako to umí sopečný prach v atmosféře.

Přestože John Brennan používá v projevu o programu SAI podmiňovací způsob ve smyslu, že by to bylo možné realizovat jako jednu z možností boje s oteplováním, pravda je taková, že šlo z jeho strany o formu obhajoby a prezentace něčeho, co už stejně dávno probíhá v utajení před veřejností, a to už opravdu dlouhou dobu. Brennanův projev lze proto chápat jako přípravu veřejnosti na intenzivnější použití chemtrails v blízké době, kdy už to nepůjde dále tajit, a je proto potřeba na to veřejnost připravit. Transkript celého projevu Johna Brennana najdete na oficiálních stránkách CIA jako důkaz, že nejde o žádný hoax.

SAI – Program stratosférické aerosolové injektáže

Přímo šéf CIA tak přiznal, že americká vláda se podílí na programu tzv. zatemňování planety s cílem omezení dopadu tepelného záření na povrch planet. Jak už jsem dříve uváděl v pořadech na SVCS, z technologického hlediska se jedná o aerosolové směsi oxidů stříbra, kadmia, rtuti a dalších látek, které mají ve vyšších vrstvách atmosféry vytvořit film, který se bude chovat podobně jako sopečný popel, který odráží sluneční tepelné záření zpátky do vesmíru a dole na zemi se klima ochlazuje. Tento proces je dobře popsaný a zdokumentovaný v historii, takže současné geoinženýrství se snaží tento proces industriálně napodobit a manažovat ho.

Ukázka programu SAI v praxi.

Jak už jsem několikrát zdůrazňoval, je to vykoupené za strašlivou cenu. Tyto chemické látky, které jsou rozprašovány z letadel nad obydlenými oblastmi, tedy právě tam, kde je potřeba atmosféru zatemňovat nejvíce, se skládají z těžkých kovů a jejich oxidů, které jsou lidskému zdraví vysoce nebezpečné. Všechno, co je nahoře, musí dříve či později spadnout dolů. A spolu s tím souvisí i procesy, které pozorujeme v civilizaci. Tyto látky se dostávají do podzemních vod, do potravin, do rostlin a i když jde o zanedbatelné množství vzhledem k nízké koncentraci, v dlouhodobém horizontu bude mít rozprašování chemikálií v atmosféře dopad na genom celé populace pod zatemněným nebem této planety. A co je zajímavé, ředitel CIA nemluvil nijak do větru a rovnou uvedl dokonce i tvrdá čísla.

Miliardy dolarů na globální stmívání nestačí, je potřeba přestat jezdit auty na spalovací motory. A Německo jde příkladem

Jenom v USA bude program SAI na rozprašování chemikálií v atmosféře stát 10 miliard dolarů ročně, a to mluvíme pouze o území Spojených států. John Brennan v projevu vysvětlil, že samotný program SAI není všelékem k zastavení oteplování planety Země, že program SAI musí být doplněn i výrazným snižováním emisí skleníkových plynů v jednotlivých zemích světa. Jak však ředitel CIA uvedl, program SAI poskytne národům světa více času na přechod od fosilních paliv k alternativním zdrojům. A právě proto největší globální automobilová firma na světě, německý koncern Volkswagen, oznámil před časem informaci, že do deseti let chce celý koncern vyrobit až 22 milionů aut čistě jenom na baterky.

Volkswagen ID.3 – První produkčně vyráběné elektrické auto Volkswagenu.

Volkswagen zavřel ve Zwickau svoji továrnu na modely se spalovacími motory a celou ji přestavuje na výrobu elektrických aut. Podobný osud čeká další závody koncernu v Německu v příštích 3 letech, výroba aut na spalovací motory bude utlumována, a to tak, až v roce 2040 bude v Německu úplný konec spalovacích motorů, protože v roce 2040 vejde v platnost zákaz provozu aut se spalovacími motory na celém území Německa. Výjimku budou mít jen stavební těžké stroje, buldozery, bagry, rypadla a také letadla. Podobné zákony se chystají v celé EU v rámci reformy EU, kterou po volbách do EU parlamentu chystá Evropská komise v čele s Německem a Francií. Jedním z kroků nové evropské vlády bude přijmout koncepci na ukončení fosilních paliv pro osobní dopravu v Evropě s vizí do roku 2035.

Program SAI bude mít vedlejší efekty na některé země, které budou protestovat

Dosud není jasné, kde se vezme elektrická energie na dobíjení tolika milionů elektromobilů. Odpověď je přitom jednoduchá, elektromobily si mnoho lidí nebude moci dovolit, protože auto bude v budoucnu vyhrazeno jen pro vybrané skupiny osob. Postupně bude prosazována snaha zasíťovat Evropu rychlovlaky, meziměstskými elektrifikovanými linkami apod. Likvidace osobní automobilové dopravy přijde několika cestami, zejména potom restrikcemi, daněmi, vysokými pojistkami apod. V německém Bundestagu leží návrh zákona, který by majitelům aut se spalovacími motory zvýšil povinné ručení až na několik tisíc EUR za rok, a to jenom kvůli tomu, že mají auto se spalovacím motorem. Zároveň na nákup elektromobilu by ovšem měl majitel auta se spalovacím motorem dostat pobídku až do výše 50% ceny elektromobilu, 2 roky nabíjení vozu zdarma a 5-leté povinné ručení zdarma. Je to tedy klasická metoda cukru a biče.

Barack Obama a John Brennan.

Na tomto právě vidíte, že globalisté mají celou koncepci dokonale promyšlenou. Není již na co čekat, není potřeba už nic tajit, proto i video s bývalým ředitelem CIA se dostalo po 3 letech na veřejnost, už není potřeba nic tajit, ani dokonce to, že globalisté používají chemtrails ke globálnímu stmívání planety. Jenže ředitel CIA v proslovu uvedl ještě jednu děsivou informaci. V souvislosti s programem SAI totiž připomněl, že po technologické stránce se musí doplňovat spolu s problematikou řízené kyselosti světových moří, aby se přebytečné CO2 navázalo na mořskou vodu. Jedná se o celkem komplexní proces, který zahrnuje řízení salinity a acidity světových oceánu, to nemá smysl tady nijak detailně popisovat, ale problém je v tom, že ředitel CIA připustil, že program SAI bude mít divergentní výsledky v různých oblastech světa.

Chemtrails už od této chvíle nejsou hoax, ale je to jeden z konceptů globalistů na řízení globálního geoinženýrství

Zatímco některé země budou ze SAI geoinženýrství profitovat, jiné země na to doplatí a budou se bouřit. Jsou to ty země, které najednou postihují z nevysvětlitelných důvodů nekonečné roky a roky sucha v řadě za sebou a v minulosti nic takového země nepamatují, a naopak jinde probíhají každoroční a pravidelné záplavy, sesuvy půdy, které dříve také prakticky neexistovaly. Pokud si dáme do souvislosti tato slova bývalého šéfa CIA v roce 2016 s dnešní situací třeba v České republice s děsivými a nekončícími suchy, kdy na Jižní Moravě dokonce už vznikají oblasti s charakteristikami polopouště, tak nám to najednou začne všechno do sebe zapadat. Najednou to dává smysl.

Chemtrails už nejsou hoax. John Brennan, bývalý šéf CIA.

Je na tom však jedna věc, která je skvělá. Od této chvíle se vám již nikdo nebude smát, když začnete mluvit o chemtrails. Pokud se někdo takový najde, pošlete mu odkaz na tento článek s výše uvedeným videem s českými titulky. Nechť se dotyčný poučí a poslechnou si to přímo od bývalého šéfa americké CIA, kterého do funkce jmenoval Barack Obama. Ve videu to každý má natvrdo. Jedině snad, že by někdo měl tu odvahu označit Obamova šéfa CIA za proruského agenta, konspirátora a šiřitele hoaxů z dezinformačních webů. Projekt SAI je přesně takový, jak jsem o něm už před časem hovořil na SVCS, tedy technologický nástroj globalistů na zatemňování oblohy. Takže žádný hoax, ale opět další věc, která se po dlouhé a dlouhé době opět ukázala jako pravdivá a na kterou alternativa upozorňovala a sklízela za to kritiku a posměšky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář